maak een afspraak
Lofthus

INTERIEURADVIES

Rust, eenheid en stijl. Je bereikt het met een goed plan.

Met onze adviezen voegen we waarde toe aan het gehele inrichtingsproces. Door te kiezen voor professioneel interieuradvies bespaar je jezelf veel tijd en energie. En bovenal bereiken we samen dat resultaat waar je altijd van hebt gedroomd!

Afspraak maken

Onze stijl

Natuurlijke materialen, rustige tinten en verrassende elementen. Onze inspiratie komt voornamelijk uit Scandinavië en Japan. In deze landen wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit van leven en daarin speelt interieur een grote rol. Bij Lofthus zijn we hier groot voorstander van en geloven dat thuis de plek is waar vooral jij je thuis moet voelen, waar je tot rust komt en waar je jaren van kan blijven genieten. Dit bereiken we door samen het proces aan te gaan, out of the box te denken en ja, vaak ook een beetje durven. Durven om de keuzes te maken die je zonder ons advies wellicht nooit gekozen had.

De werkwijze

Wij houden van een open en professionele werkwijze. Wij luisteren naar jouw wensen, ideeën en stijl en vertalen dit naar een passend interieurplan. Tijdens dit proces houden we nauw contact over de planning en de voortgang van onze werkzaamheden. Vervolgens spreken we weer met elkaar of om alles goed door te nemen, en gaan we verder naar de volgende fase: de realisatie van het plan.

Lofthus
Lofthus
Assortiment en realisatie

In ons assortiment hebben we ruime keus aan producten van merken waar wij dealer van zijn. Hierin streven we naar een kwalitatief aanbod met producten die mooi zijn, van goede kwaliteit zijn en een leverancier waar we fijn mee kunnen samenwerken. Dit zorgt er voor dat we ook in de eindfase onze projecten met zorg en service kunnen realiseren.

Is je interesse gewekt? We helpen je graag verder! Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Afspraak maken