maak een afspraak
Lofthus

PORTFOLIO

Met onze adviezen voegen we waarde toe aan het gehele inrichtingsproces. Door te kiezen voor professioneel interieuradvies bespaar je jezelf veel tijd en energie. En bereiken we natuurlijk samen dat beoogde resultaat: jouw droomhuis!

In ons portfolio vind je verschillende voorbeelden van onze ontwerpen en resultaten.

Heb je vragen over een specifiek project of interesse in één van onze adviezen? Neem dan contact met ons op.

FILTER OP PROJECT

Lofthus icoonCompleet
Lofthus icoonLicht
Lofthus icoonStyling

Woonboerderij omgetoverd naar ‘Scandinavian Chic’

Deze prachtige woonboerderij is compleet omgetoverd naar een warm, sfeervol en luxe interieur in de stijl ‘Scandinavian Chic’. De donkere tinten komen hier onwijs goed tot zijn recht en de mix in materialen geven een heerlijke, cozy sfeer. Wij mochten hier een compleet ontwerp maken, te denken aan: indeling 2D/3D, lichtplan, keukenontwerp, ontwerp maatwerk kasten woonkamer + kantoor, advies meubilair, raamdecoratie, behang, muurkleuren en afstyling.

Lofthus icoonCompleet

Verbouwing van A-Z in Vathorst

Deze woning in Vathorst is compleet verbouwd met een goed doordacht plan. Al in een vroeg stadium hebben zij ons ingeschakeld om mee te denken met de juiste indeling, lichtplan, kleuren en materialen voor een warm en vooral vernieuwend resultaat. In het voorjaar 2022 was het moment daar: we konden ons plan realiseren en alle meubels uitleveren. Het resultaat is strak en tegelijkertijd een warm, sfeervol interieur in de Scandinavische sfeer met een luxe randje.

Lofthus icoonBasis
Lofthus icoonLicht
Lofthus icoonStyling

Rust, licht en minimalistisch: prachtig Scandinavisch interieur in Vathorst

Veel licht en rust in huis. Vernieuwend, spelen met vormen en een tikje design.  Dat moest de basis zijn voor dit mooie nieuwbouwhuis in Vathorst. Wij zijn hier aan de slag gegaan met een basis interieuradvies, lichtplan en de afstyling. En oh, wat is dit gaaf geworden!

Lofthus icoonBasis

Metamorfose naar een warm familiehuis

Van een compleet grijs/zwart/wit interieur naar een warm gezinshuis. Dat is wat deze klant het allerliefst wilde: sfeer in huis. Daarvoor hebben zij ons ingeschakeld en hebben we door middel van het basis advies een prachtig resultaat neergezet.