maak een afspraak
Lofthus

PORTFOLIO

Met onze adviezen voegen we waarde toe aan het gehele inrichtingsproces. Door te kiezen voor professioneel interieuradvies bespaar je jezelf veel tijd en energie. En bereiken we natuurlijk samen dat beoogde resultaat: jouw droomhuis!

In ons portfolio vind je verschillende voorbeelden van onze ontwerpen en resultaten.

Heb je vragen over een specifiek project of interesse in één van onze adviezen? Neem dan contact met ons op.

FILTER OP PROJECT

Lofthus icoonBasis

Karakteristiek kantoorpand in Hilversum

Een fijne uitstraling in een kantoor-/praktijkruimte is net zo belangrijk, of misschien wel belangrijker, als thuis. Dit pand straalt al onwijs veel uit door zijn karakteristieke elementen en heerlijke serre, maar mij mochten helpen dit nog mooier te maken met onze meubelen, advies en styling. Belangrijk was de huiselijke sfeer en gebruik van lichte, rustige materialen.

 

Lofthus icoonBasis

Metamorfose 2/1-kapwoning in Spakenburg

Een nieuwbouwwoning inrichten is niet makkelijk. Zoveel keuzes die tegelijk op je af komen. Deze bewoners waren dan ook niet tevreden met hun inrichting en besloten onze hulp in te schakelen voor een metamorfose. En wat is dit geslaagd! We werkten met een mix van warme aardetinten en hoogwaardige materialen voor deze luxe, rustige sfeer.

Lofthus icoonCompleet
Lofthus icoonLicht
Lofthus icoonStyling

Compleet ontwerp bij verbouwing 2-onder-1-kapwoning in Bunschoten

Bij een grotere verbouwing komen onwijs veel keuzes kijken, waardoor je soms geen idee meer hebt hoe je het graag hebben wilt. Bij een compleet interieurontwerp denken wij van A-Z met je mee, zo ook hier. Van de indeling, het ontwerp van de keuken tot de afstyling. Het eindresultaat is een hele warme sfeer met een chique uitstraling en een zee aan ruimte.

Lofthus icoonKleur & Materiaal
Lofthus icoonStyling

Uitbouwen: de ruimte optimaal benutten

Een stuk uitbouwen betekent vaak ook: een grote bank! Dit stel kon niet wachten, en werden gelijk verliefd op deze toffe bank. Ze wilden graag rust in huis, met warme aardetinten en items die nét even anders dan anders zijn. De bank is een enorme eyecatcher geworden, samen met het grote wollen vloerkleed en de bijzondere bijzettafels van HKliving. Een warme tint op de muur waardoor de accessoires nog mooier uitkomen. Deze kleur zie je weer terug in de eetkamerstoelen waarboven een toffe design lamp hangt. Missie volbracht!