maak een afspraak
Lofthus

PORTFOLIO

Met onze adviezen voegen we waarde toe aan het gehele inrichtingsproces. Door te kiezen voor professioneel interieuradvies bespaar je jezelf veel tijd en energie. En bereiken we natuurlijk samen dat beoogde resultaat: jouw droomhuis!

In ons portfolio vind je verschillende voorbeelden van onze ontwerpen en resultaten.

Heb je vragen over een specifiek project of interesse in één van onze adviezen? Neem dan contact met ons op.

FILTER OP PROJECT

Lofthus icoonBasis
Lofthus icoonKleur & Materiaal
Lofthus icoonStyling

Vrijstaande villa in Leusden

Een droomhuis laten bouwen betekent ook heel veel keuzes maken. Tot in detail is bij deze prachtige villa over alles nagedacht: van muurkleuren en verschillende materiaalkeuzes tot aan de greepjes van de kastenwand. Alles klopt en loopt naadloos in elkaar over. Het resultaat moest warmte en tegelijkertijd rust uitstralen. Dit hebben we gecreëerd door de kleuren ton sur ton op elkaar af te stemmen, een mooie mix te maken van verschillende materialen en subtiele contrasten voor een luxe finishing touch.

Lofthus icoonBasis
Lofthus icoonStyling

Sfeervol familiehuis met een kleurrijke touch

Deze 2-onder-1-kapwoning in Nijkerk mocht eraan geloven: een nieuwe keuken, nieuwe vloer én compleet nieuw meubilair. En voor dat laatste mochten wij te pas komen. Het huis moest een gezellig familiehuis uitstralen, ze durfden wel wat kleur te gebruiken maar verder wisten ze niet precies hoe of wat het als geheel te realiseren. De bank waren ze wel snel uit: bank Coos moest het worden! Na het eerste voorstel leek het misschien wel iets té gedurfd, maar ze zijn ervoor gegaan. En wat is het resultaat gaaf geworden! Fris, gezellig, ruimtelijk en leefbaar.

Lofthus icoonBasis
Lofthus icoonStyling

2-onder-1-kapwoning in Soest: een licht, Scandinavisch interieur

De wens was om van een donker interieur naar een licht, rustgevend interieur te gaan. Zo gezegd, zo gedaan!
Naar aanleiding van ons basis adviespakket hebben we met een aantal bestaande meubelen een prachtige sfeer neergezet, waarbij tevens de nieuwe vloer een grote rol speelt. Rust hebben we gecreëerd door ton sur ton met lichte tinten te werken, een grote hoekbank die de brede woonkamer gelijk optimaal vult en daarbij een contrast gemaakt met de toffe zwarte vitrinekasten.
Ondanks de gekleurde eetkamerstoelen is het echt gelukt om er één mooi geheel van te maken waar ‘rust’ de hoofdrol speelt.

Lofthus icoonCompleet
Lofthus icoonLicht
Lofthus icoonStyling

Woonboerderij omgetoverd naar ‘Scandinavian Chic’

Deze prachtige woonboerderij is compleet omgetoverd naar een warm, sfeervol en luxe interieur in de stijl ‘Scandinavian Chic’. De donkere tinten komen hier onwijs goed tot zijn recht en de mix in materialen geven een heerlijke, cozy sfeer. Wij mochten hier een compleet ontwerp maken, te denken aan: indeling 2D/3D, lichtplan, keukenontwerp, ontwerp maatwerk kasten woonkamer + kantoor, advies meubilair, raamdecoratie, behang, muurkleuren en afstyling.