maak een afspraak
Lofthus

PORTFOLIO

Met onze adviezen voegen we waarde toe aan het gehele inrichtingsproces. Door te kiezen voor professioneel interieuradvies bespaar je jezelf veel tijd en energie. En bereiken we natuurlijk samen dat beoogde resultaat: jouw droomhuis!

In ons portfolio vind je verschillende voorbeelden van onze ontwerpen en resultaten.

Heb je vragen over een specifiek project of interesse in één van onze adviezen? Neem dan contact met ons op.

FILTER OP PROJECT

Lofthus icoonKleur & Materiaal
Lofthus icoonStyling

Uitbouwen: de ruimte optimaal benutten

Een stuk uitbouwen betekent vaak ook: een grote bank! Dit stel kon niet wachten, en werden gelijk verliefd op deze toffe bank. Ze wilden graag rust in huis, met warme aardetinten en items die nét even anders dan anders zijn. De bank is een enorme eyecatcher geworden, samen met het grote wollen vloerkleed en de bijzondere bijzettafels van HKliving. Een warme tint op de muur waardoor de accessoires nog mooier uitkomen. Deze kleur zie je weer terug in de eetkamerstoelen waarboven een toffe design lamp hangt. Missie volbracht!

Lofthus icoonCompleet
Lofthus icoonLicht
Lofthus icoonStyling

Scandinavian Chic in de Rengerswetering

Van 3D ontwerp naar realisatie: deze klanten mochten wij van A-Z ontzorgen. Qua stijl hadden zij de wens om een mix te vinden tussen Scandinavisch en hotel chqiue, en die hebben we gecreëerd door gebruik van opvallende verlichting, unieke elementen waaronder het lange tv-meubel en hier en daar wat donkere contrasten. Al met al een hele fijne, gezellige sfeer die niet snel verveelt!

Lofthus icoonBasis
Lofthus icoonKleur & Materiaal
Lofthus icoonStyling

Kleur in je interieur | 2-onder-1-kapwoning Rengerswetering

Voor dit gezin was het duidelijk: er moest kleur in huis komen. Maar de juiste balans hierin vinden was nog een hele uitdaging. Vooral bij een ruime nieuwbouwwoning. En daarom hebben ze ons ingeschakeld voor interieuradvies. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden, iets wat je niet overal voorbij ziet komen. Ondanks de verschillende kleurelementen is het toch gelukt om eenheid en rust te creëren. En dat was precies wat ze wilden!

Lofthus icoonBasis
Lofthus icoonStyling

Strak, Scandinavisch interieur in Ede

Deze hoekwoning in Ede is volledig gestript en opnieuw ingericht. Hier is gebruik gemaakt van een klein kleurenpalet met neutrale aardetinten en zwarte contrasten. Zo is er een strak, warm en tikje stoer geheel ontstaan. Met de woonkamer als intieme ruimte waarin de beige bank de hoofdrol speelt tezamen met de zitbank in de erker. Beiden in beige tinten voor een rustige en ruimtelijke uitstraling. De eethoek is daarentegen wat stoerder om wat spanning in het geheel te brengen.