maak een afspraak
Lofthus

STYLING

De puntjes op de i

lees verder

Hoe werkt een styling?

Lofthus

Of het gaat om een heel nieuw interieur of een make-over in een bestaand interieur, de afstyling kan je interieur maken of breken. De juiste accessoires maken écht een groot verschil en daarom hebben wij ervoor gekozen om hier nog een adviespakket voor samen te stellen. Door gebruik te maken van bepaalde kleuren en materialen kan er bijgedragen worden aan een rustige sfeer met eenheid die het totaalplaatje niet verstoort maar versterkt.

 

Onze werkwijze

WERKWIJZE

01/ OMSCHRIJVING

-

Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of stuur een mailtje naar hello@lofthus.nl  Geef hierin jullie wensen door, probeer hierbij zoveel mogelijk informatie en een aantal foto’s mee te sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een voorstel te bespreken. Valt het voorstel in de smaak? Dan komen we bij je langs met onze accessoires om de styling uit te voeren. We laten de spullen gestyled en wel bij jou thuis achter zodat je op je gemak kan ervaren of het inderdaad allemaal naar wens is. Zitten er toch items tussen waar je niet helemaal over uit bent? Geen enkel probleem, deze halen we weer netjes bij je op.

02/ PRIJS

+
Lofthus

WAT KLANTEN ZEGGEN

Meteen al een goed gevoel tijdens ons 1e gesprek. Willemijn heeft geluisterd naar onze wensen en ons fantastisch aangevoeld. Het resultaat: de perfecte combinatie van kleuren en materialen en daardoor een hele mooie sfeer neergezet. Een hele mooie, prettige vertaling van waar wij naar op zoek waren. Ons moodboard is tot leven gekomen en wij genieten elke dag van ons mooie huis. Dank Lofthus!

Lofthus

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Heb je een vraag? Kijk bij onze veelgestelde vragen of wij je kunnen helpen.

Interesse in het bovenstaande pakket? Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten. Tijdens een kennismakingsgesprek besprek we de wensen

 

afspraak maken  veelgestelde vragen