maak een afspraak
Lofthus

COMPLEET ADVIES

Compleet advies voor een optimaal resultaat

lees verder

HET PAKKET COMPLEET ADVIES

Lofthus

Een custom made plan van begin tot eind uitgedacht en gerealiseerd. Dit allemaal wordt begeleidt door één van onze professionals. We begeleiden in het maken van keuzes te denken aan indeling, licht, kleuren en materialen en onderbouwen dit proces door middel van visuele 3D beelden en een uitgebreid assortiment aan meubels en accessoires.

 

Onze werkwijze

WERKWIJZE

01/ OMSCHRIJVING

-

Met dit advies krijg je vanaf het begin van de (ver)bouw(ing) een betrouwbare sparringpartner voor letterlijk al je interieur dilemma’s. Van de technische vraagstukken voor bijvoorbeeld de indeling of verlichting, tot aan de laatste kleur van het sierkussen in de bank. Een duidelijk interieurplan met een planning die past bij jullie einddoel. Dit alles wordt op een verzorgde manier digitaal en hardcopy gepresenteerd.

02/ INHOUD

+

03/ PRIJS

+
Lofthus

WAT KLANTEN ZEGGEN

Meteen al een goed gevoel tijdens ons 1e gesprek. Willemijn heeft geluisterd naar onze wensen en ons fantastisch aangevoeld. Het resultaat: de perfecte combinatie van kleuren en materialen en daardoor een hele mooie sfeer neergezet. Een hele mooie, prettige vertaling van waar wij naar op zoek waren. Ons moodboard is tot leven gekomen en wij genieten elke dag van ons mooie huis. Dank Lofthus!

Lofthus

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Heb je een vraag? Kijk bij onze veelgestelde vragen of wij je kunnen helpen.

Interesse in het bovenstaande pakket? Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten. Tijdens een kennismakingsgesprek besprek we de wensen

 

afspraak maken  veelgestelde vragen