maak een afspraak
Lofthus

OVER ONS

Lofthus Interiør is ontstaan uit de behoefte om een totaal concept voor interieurontwerp en realisatie te kunnen aanbieden. In een wereld en maatschappij vol drukte, stress en verplichtingen is er niets fijner dan een veilig en rustig thuiskomen. Thuis is een plek om te ontspannen en weer op te laden. Door middel van ons interieuradvies en assortiment in de winkel helpen wij jou om bij jou thuis die oase van rust te creëren.

Concept

Lofthus

Keuzes maken vanuit één plek.

Het klinkt zo simpel maar in de praktijk moet je voor een nieuwe woning enorm veel keuzes maken. Keuzes bij de aannemer, keuzes bij de keukenleverancier, de vloeren leverancier, verschillende meubelzaken enzovoort enzovoort.

Toen wij zelf destijds in deze situatie zaten beseften wij dat dit ook anders moest kunnen. Hoe fijn zou het zijn als je vanuit één plek alle keuzes kan maken, zodat je niet meer bij elke leverancier voor dezelfde vragen en dilemma’s komt te staan? Het was tijd om daar zelf mee aan de slag te gaan, en dat was het begin van onze interieur studio.

Vanuit onze studio helpen we klanten stap voor stap keuzes te maken. Wij verzamelen alle informatie, maken n.a.v. deze informatie verschillende voorstellen en samen borduren we verder totdat het plaatje compleet is. Alles op elkaar afgestemd, de juiste kleuren en materialen, een spannende maar functionele indeling, de juiste maten voor het meubilair en natuurlijk de puntjes op de i. Dit scheelt jou als klant enorm veel tijd en energie, plus het resultaat is een goed doordacht interieur. Do we need to say more?

Team

Leon Overeem

Willemijn Willemsen

Isa Smits

Camilla Stuivenberg

Lisa de Boer

Winkel en studio

Onze winkel vind je in het authentieke en altijd bruisende centrum van Spakenburg, kom gezellig langs en laat je inspireren/adviseren!

We hebben ook een extra showroom op 7 min. afstand van de winkel, deze showroom is net zo inspirerend als de winkel , maar dan nog net even wat meer meubels. Deze showroom is open op afspraak, hieronder boek je snel en gemakkelijk jouw moment.

Kun jij je vinden in onze werkwijze of wil je hier graag meer over weten? Laten we eens kennis maken, dat lijkt ons leuk!