maak een afspraak
Lofthus Banner

Blogs & Inspiratie

Lofthus selectie: de 10 mooiste muurkleuren

Maak hier kennis met onze top 10 favoriete muurkleuren van LAB Paint. Een mix van warme aardetinten die fantastisch met elkaar te combineren zijn en nét dat beetje extra aan je interieur geven. 

lees meer

Najaarsactie

Spaar voor 10% korting met onze najaarsactie! Vul je verlanglijstje via onze webshop, deel het lijstje met je vrienden en familie zodat je met de feestdagen goed verwend kan worden! Makkelijk voor jou (én 10% korting! Lees daarover hieronder meer) en bovenal ook erg makkelijk voor de gever!

lees meer

Tips en trends voor het stylen van je achtertuin

De zomer is ein-de-lijk aangebroken en wat is het toch fijn vertoeven met deze heerlijke temperaturen. We hebben daarom helemaal zin om onze tuin up-to-date te maken. Maar hoe maak je je tuin nou zo gezellig, zonder de hele tuin om te moeten gooien? In deze blog geven we je graag wat tips en inspiratie voor de achtertuin waar je gelijk mee aan de slag kunt!

lees meer

Do’s and Dont’s bij verlichting

Een goed lichtplan telt. Het maakt een interieur bijzonder en spannend. En omdat je technisch gezien vaak alleen bij nieuwbouw of een grotere verbouwing écht de kans hebt om dit aan te pakken is het belangrijk om dit deze kans dan ook goed te benutten. Door vroegtijdig na te denken over de sfeer die je wilt bereiken, bepaalde functies die het licht in de diverse ruimtes moet hebben, de lichtsterktes en natuurlijk de daarbij passende armaturen maakt het dat je jarenlang kan genieten van de functie en allure dat verlichting met zich mee brengt. Wij vertellen je daarom maar al te graag meer over onze do’s en dont’s op het gebied van verlichting..

lees meer