maak een afspraak
Lofthus Banner

Blogs & Inspiratie

Lofthus selectie: Onze top 5 salontafels van dit moment

Tijd voor een top 5 van onze meest favoriete salontafels van dit moment! Salontafels vind je in allerlei materialen, vormen en maten. Natuurlijk vind je op dit moment veel organische vormen salontafels. Maar ook een setje met meerdere tafels bij elkaar blijft onverminderd populair. Wij hebben voor jou een mooie selectie gemaakt. 

lees meer

Lofthus selectie: de 10 mooiste muurkleuren

Maak hier kennis met onze top 10 favoriete muurkleuren van LAB Paint. Een mix van warme aardetinten die fantastisch met elkaar te combineren zijn en nét dat beetje extra aan je interieur geven. 

lees meer

Najaarsactie

Spaar voor 10% korting met onze najaarsactie! Vul je verlanglijstje via onze webshop, deel het lijstje met je vrienden en familie zodat je met de feestdagen goed verwend kan worden! Makkelijk voor jou (én 10% korting! Lees daarover hieronder meer) en bovenal ook erg makkelijk voor de gever!

lees meer

Tips en trends voor het stylen van je achtertuin

De zomer is ein-de-lijk aangebroken en wat is het toch fijn vertoeven met deze heerlijke temperaturen. We hebben daarom helemaal zin om onze tuin up-to-date te maken. Maar hoe maak je je tuin nou zo gezellig, zonder de hele tuin om te moeten gooien? In deze blog geven we je graag wat tips en inspiratie voor de achtertuin waar je gelijk mee aan de slag kunt!

lees meer