maak een afspraak
Lofthus Banner

Blogs & Inspiratie

Tips en trends voor het stylen van je achtertuin

De zomer is ein-de-lijk aangebroken en wat is het toch fijn vertoeven met deze heerlijke temperaturen. We hebben daarom helemaal zin om onze tuin up-to-date te maken. Maar hoe maak je je tuin nou zo gezellig, zonder de hele tuin om te moeten gooien? In deze blog geven we je graag wat tips en inspiratie voor de achtertuin waar je gelijk mee aan de slag kunt!

lees meer

Do’s and Dont’s bij verlichting

Een goed lichtplan telt. Het maakt een interieur bijzonder en spannend. En omdat je technisch gezien vaak alleen bij nieuwbouw of een grotere verbouwing écht de kans hebt om dit aan te pakken is het belangrijk om dit deze kans dan ook goed te benutten. Door vroegtijdig na te denken over de sfeer die je wilt bereiken, bepaalde functies die het licht in de diverse ruimtes moet hebben, de lichtsterktes en natuurlijk de daarbij passende armaturen maakt het dat je jarenlang kan genieten van de functie en allure dat verlichting met zich mee brengt. Wij vertellen je daarom maar al te graag meer over onze do’s en dont’s op het gebied van verlichting..

lees meer

Wat is de ideale eettafel voor jouw woning?

Tafels: je hebt ze in alle vormen en maten. Hoe kies je nou de beste vorm, wat past het beste in de ruimte en matcht mooi met de rest van het interieur? Met andere woorden: hoe kies ik de beste eettafel voor mijn woning? Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rij.

lees meer

Tips voor het stylen van de perfecte vensterbank

Bijna iedereen heeft thuis wel één of meerdere vensterbanken, en zó vaak krijgen wij te horen dat mensen struggelen met de styling van deze lastige plekjes. Terwijl een goed gestylde vensterbank heel wat doet voor het aangezicht en de sfeer van jouw interieur. Doormiddel van deze blog gaan wij jou op weg helpen met het stylen van de perfecte vensterbank.

lees meer