maak een afspraak
Lofthus

Lofthus selectie: de 10 mooiste muurkleuren

Maak hier kennis met onze top 10 favoriete muurkleuren van LAB Paint. Een mix van warme aardetinten die fantastisch met elkaar te combineren zijn en nét dat beetje extra aan je interieur geven. 

LAB paint is anders dan anders. LAB paint is geen doorsnee verf merk maar een hoogwaardig, duurzaam verflabel van Nederlandse bodem met een unieke kleurencollectie. Iedere kleur uit de LAB COLOUR COLLECTION heeft zijn eigen verhaal en is uniek. Bij de productie van de verflijn besteden ze veel aandacht aan mens, milieu en maatschappij. Én zoeken ze altijd naar manieren om het nog beter te doen. Koop je LAB Wallpaint, dan steun je automatisch de LAB PAINT FOUNDATION. Het doel van deze stichting is om (drink) water beschikbaar te maken voor hen die daar geen of moeilijk toegang toe hebben. Samen maken we het verschil! Ben je benieuwd geworden naar onze favorieten? Lees dan snel verder!

1. Fluffy Cheetah no. 255

Fluffy Cheetah is een neutrale, warme tint. Deze kleur geeft net een klein tintje aan je interieur en past goed bij verschillende interieur stylen. Wil je deze kleur toevallig in een slaapkamer of kleine ruimte? Beschilder dan elke muur en het plafond zodat je echt een knusse sfeer creëert!

Lofthus

Lofthus

2. Sensational Sand no. 290

Sensational Sand is een nonchalante zandkleur. Wij zijn fan van deze kleur en hebben daarom ook een wand in de winkel geschilderd in Sensational Sand zoals je kan zien op de foto! De kleur combineert prachtig met beige tinten, wil je toch iets meer pit in je interieur? Dan zijn roest bruine tinten ook erg mooi…

3. Spider Mum no. 310

Spider Mum is een veelzijdige wittint. De kleur heeft beige/grijze tonen waardoor het net een kameleon is die er voor zorgt dat ie mee kleurt met elk interieur!

Lofthus

Lofthus

4. Ibiza Rush no. 966

Ibiza Rush heeft een mediterraans tintje, vandaar de naam. Wil je een boho tintje aan je interieur geven of juist je veranda opleuken? Dan is dit de geschikte kleur!

5. Brown Wood no. 222

Brown Wood is een zachte, warme taupe tint met tonen van groen. Door de mix van pigmenten is de kleur in elk interieur en lichtval weer anders. Wij kunnen naar ervaring zeggen dat Brown Wood heel fijn combineert met lichte zand en wittinten. Kijk snel naar de onderstaande foto’s voor inspiratie van de kleur…

Lofthus

6. Golden Leaf no. 752

Verkleurde bladeren gecombineerd met een lage zon… Golden Leaf  doet ons denken aan de kleuren van de herfst die veel warmte geven. Een prachtige bruintint die er voor zorgt dat je interieur een cosy gevoel krijgt!

Lofthus

Lofthus

7. Magnum no. 708

Ga je voor Scandinavian chic? Dan is Magnum wel iets voor jou… De bruine tint is erg elegant en geeft zoveel warmte aan een ruimte. Kies voor een mooi behang gecombineerd met deze kleur voor de optimale Scandinavian chic look! Spreekt deze kleur je wel aan maar weet je niet zo goed hoe je de kleur kan toepassen? Geef een klein muurtje deze tint om een eye-catcher te creëren!

8. White truffle no. 644

Een typische greige tint die heel goed past in een Scandinavisch of Japandi interieur. Deze kleur is goed te combineren met naturel eik en als je voor de Japandi sfeer wilt gaan is notenhout ook prachtig! Zoals je leest is deze kleur erg goed te combineren…

Lofthus

Lofthus

9. Amaze no. 535

Amaze bevat dezelfde pigmenten als de welbekende kleur Mushroom van Vestingh maar Amaze bevat net wat meer pigment. De kleur is het beste te omschrijven als een diepere aardetint met heel veel combinatie mogelijkheden!

Lofthus

10. Satin Grey no. 551

Satijnzacht grijs met een poederige uitstraling. Wil je alle wanden een subtiele kleur geven? Dan is Satin Grey daar de perfecte kleur voor… De kleur is net van het witte af maar geeft echt zoveel gezelligheid en sfeer!

En, wat vind jij van onze top 10 selectie? Deze is met zorg door ons samengesteld en mocht je toch nog vragen hebben met betrekking tot bepaalde kleuren of misschien wel meer advies willen voor jouw interieur, laat het ons dan weten. We helpen graag! Wist je dat we ook het interieur adviespakket ‘kleur- en materialenplan’ aanbieden waarbij we echt goed met jou meekijken wat het beste in de ruimte past, bij jullie (huidige) interieur en met welke toevoegingen je het gewenste resultaat gaat behalen? Hierbij denken we niet alleen mee met muurkleuren maar bijvoorbeeld ook met behang en de afstyling.

Mocht je toch twijfelen over een kleur? Wij hebben alle kleuren uit deze lijst op onze webshop staan en verkopen daar de kleurstalen van zodat je de kleuren thuis kan uittesten! 

Lofthus

Kleurstaal ‘Fluffy Cheetah’

SHOP
Lofthus

Kleurstaal ‘White Truffle’

SHOP
Lofthus

Kleurstaal ‘Satin Grey’

SHOP