maak een afspraak
Lofthus

Stel in 5 stappen jouw eetkamerstoel MOOD van Mobitec samen

Als je een geweldige eettafel hebt, dan wil je daar ook mooie stoelen aan toch? Mobitec heeft een serie eetkamerstoelen ontworpen genaamd MOOD, deze eetkamerstoelen zijn helemaal te personaliseren. Wij leggen jou in 5 stappen uit hoe jij de Mobitec Mood stoel helemaal naar jouw wens samen stelt!

Stap 1 – Wensen

Kijk goed naar de wensen die je hebt bij een eetkamerstoel. Wil je een eetkamerstoel met of zonder armleuningen? Draaibaar of toch niet? Een strakke of juist nonchalante uitstraling? Ga zo maar door… De Mobitec MOOD stoel heeft verschillende modellen in hun collectie waarin je de verschillende wensen in terug kan zien, deze collectie is daar dus mega veelzijdig in.

Stap 2 – Wat past?

Zorg ervoor dat de stoelen goed om de tafel passen. Dit is zowel voor de hoogte en de breedte van de stoel belangrijk. Een stoel die goed in verhouding staat met de tafel geeft al meteen een stijlvolle uitstraling… Waar moet je op letten om dit voor elkaar te krijgen? Passen de poten goed bij de tafel, gaan deze niet in de weg zitten bij de tafelpoot? Als je stoelen hebt met armleuningen zorg dan dat deze niet te krap op elkaar te komen staan en zorg er vooral voor dat het model stoel bij de vorm tafel past!

Lofthus

Stap 3 – De stof

Nu komt stiekem toch wel ons favoriete gedeelte… De stof uitzoeken! Mobitec heeft een uitgebreid assortiment aan stoffen die op deze stoelen kunnen. Ga je voor een mooie rustige combinatie zoals de foto hieronder of is een effen stof toch niks voor jou en ben je bang voor de besmettelijkheid van de stoel? Neem dan een gemêleerde stof, dit voelt en is toch een stukje veiliger. Als je helemaal buiten je comfortzone wilt gaan zijn er ook nog hele gave stoffen met diverse prints zoals een visgraatmotief.

Stap 4 – Het onderstel

De poten van deze stoelen zijn dus ook te personaliseren. Er is mega veel keuze in de kleuren en materialen van de poten. Zo zijn er 2 modellen met metalen poot in verschillende kleuren verkrijgbaar, en er is een houten onderstel ook in verschillende houtsoorten en kleuren te kiezen. Kortom veel keus dus, zo zit er altijd wel iets tussen wat bij jouw tafel en op de vloer past.

Stap 5 – Configurator en uitproberen

Nu je alles hebt uitgezocht wil je het eigenlijk wel in het echt zien toch? Laat Mobitec nou online een configurator hebben die precies kan laten zien hoe de stoel er uit komt te zien, hoe handig! Nu je zeker weet dat de stoel helemaal naar wens is staat je nog maar een ding te doen en dat is… De stoelen bestellen!

Wil je de stoel eens uitproberen, de stoffen in het echt zien? We helpen je natuurlijk graag bij ons in de winkel!

 

 

Geschreven door onze stylist Isa

Lofthus
Lofthus

Eetkamerstoel MOOD #99

Bekijk product
Lofthus

Eetkamerstoel MOOD #95

Bekijk product
Lofthus

Barkruk Mood #91 (counter)

Bekijk product