maak een afspraak
Lofthus

KLEUR- EN MATERIALENPLAN

Een kleur- en materialenplan helpt je knopen door te hakken

lees verder

HET PAKKET KLEUR- EN MATERIAAL

Lofthus

Als je de keuken, vloer, kleuren op de wanden en je meubels en accessoires op elkaar af wilt stemmen is het verstandig om te werken met een plan. Het zijn nogal wat keuzes die je moet maken, en hoe zonde is het als je spijt hebt van grote aankopen? Met een kleur- en materialenplan maak je betere keuzes om alles op elkaar af te stemmen. 

 

Onze werkwijze

WERKWIJZE

01/ OMSCHRIJVING

-

Bij dit pakket helpen we je n.a.v. een intakegesprek bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen in je interieur. Dit voorstel geeft een goed beeld van de do’s en dont’s waardoor je bereid bent om de doorslag te maken voor de juiste keuzes. Denk aan het kiezen van een vloer (kleur, visgraat of juist recht), de kleuren op de muur, behang of eventuele wanddecoratie. Erg fijn als je last hebt van keuzestress.

02/ INHOUD

+

03/ PRIJS

+
Lofthus

WAT KLANTEN ZEGGEN

Meteen al een goed gevoel tijdens ons 1e gesprek. Willemijn heeft geluisterd naar onze wensen en ons fantastisch aangevoeld. Het resultaat: de perfecte combinatie van kleuren en materialen en daardoor een hele mooie sfeer neergezet. Een hele mooie, prettige vertaling van waar wij naar op zoek waren. Ons moodboard is tot leven gekomen en wij genieten elke dag van ons mooie huis. Dank Lofthus!

Lofthus

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Heb je een vraag? Kijk bij onze veelgestelde vragen of wij je kunnen helpen.

Interesse in het bovenstaande pakket? Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten. Tijdens een kennismakingsgesprek besprek we de wensen

 

afspraak maken  veelgestelde vragen