maak een afspraak
Lofthus

LICHTPLAN

Omdat je het maar één keer goed kan doen

lees verder

HET PAKKET LICHTPLAN

Lofthus

Een goed lichtplan telt, het maakt een interieur bijzonder en spannend. En omdat je hier technisch gezien vaak alleen bij nieuwbouw of een verbouwing écht de kans voor hebt is het belangrijk om dit dan ook goed te doen. Door vroegtijdig na te denken over de sfeer die je wil bereiken, bepaalde functies die het licht in de diverse ruimtes moet hebben, de lichtsterktes en natuurlijk de daarbij passende armaturen maakt het dat je jarenlang kan genieten van de functie en allure dat verlichting met zich mee brengt.

 

Onze werkwijze

WERKWIJZE

01/ OMSCHRIJVING

-

Bij Lofthus zijn we gespecialiseerd in het maken van een goed lichtplan. We maken hierbij een 2D plattegrond en verwerken hierin de lichtzones. Hierbij kijken we goed naar de indeling, functionaliteit en de sfeer van de verlichting. Het aantal lichtpunten, de lichtsterktes en het type schakeling worden bepaald en duidelijk aangegeven zodat ook de aannemer of elektricien hiermee verder kan.

02/ INHOUD

+

03/ PRIJS

+
Lofthus

WAT KLANTEN ZEGGEN

Ontzettend bedankt Willemijn en Leon voor het stylen van ons huis, de adviezen en het leveren van alle meubels en decoratie! We zijn all-in gegaan en zijn super blij met het resultaat!

Lofthus

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Heb je een vraag? Kijk bij onze veelgestelde vragen of wij je kunnen helpen.

Interesse in het bovenstaande pakket? Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten. Tijdens een kennismakingsgesprek besprek we de wensen

 

afspraak maken  veelgestelde vragen