maak een afspraak
Lofthus

BASIS ADVIES

Voor eenheid en rust in je interieur

lees verder

HET PAKKET BASIS ADVIES

Lofthus

Of je nou een nieuwe woning hebt gekocht of gaat verbouwen, met dit pakket doorlopen we samen alle stappen om precies die juiste keuzes te maken. Met als resultaat een mooi interieur die persoonlijkheid uitstraalt en eenheid vormt. We helpen je met de indeling, om vervolgens vanuit daar de meubels en accessoires uit te kiezen. Een compleet voorstel voor jouw nieuwe thuis.

 

Onze werkwijze

WERKWIJZE

01/ OMSCHRIJVING

-

Het kopen van meubels, lampen en accessoires kan ontzettend lastig en onoverzichtelijk zijn. Bij Lofthus Interiør helpen we je graag. Aan de hand van ons intakegesprek creëeren wij één sfeer met bepaalde elementen en kleurtinten die goed bij jullie wensen en persoonlijke stijl aansluiten. Dit is een belangrijke 1e stap, omdat we merken dat onze klanten vaak meerdere stijlen mooi vinden en daardoor lukt het hen niet tot één geheel te komen. Daarbij gaan wij op zoek naar meubels en accessoires waarbij de gewenste sfeer gerealiseerd zal worden. Dit verwerken we in een tastbaar en overzichtelijk document. Kortom: met dit advies bespaar je enorm veel tijd en energie, plus na de presentatie van dit plan heb je voor jezelf concreet hoe jouw droom interieur werkelijkheid wordt.

02/ INHOUD

+

03/ PRIJS

+
Lofthus

WAT KLANTEN ZEGGEN

Meteen al een goed gevoel tijdens ons 1e gesprek. Willemijn heeft geluisterd naar onze wensen en ons fantastisch aangevoeld. Het resultaat: de perfecte combinatie van kleuren en materialen en daardoor een hele mooie sfeer neergezet. Een hele mooie, prettige vertaling van waar wij naar op zoek waren. Ons moodboard is tot leven gekomen en wij genieten elke dag van ons mooie huis. Dank Lofthus!

Lofthus

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Heb je een vraag? Kijk bij onze veelgestelde vragen of wij je kunnen helpen.

Interesse in het bovenstaande pakket? Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten. Tijdens een kennismakingsgesprek besprek we de wensen

 

afspraak maken  veelgestelde vragen